Mapmeisters Podcast

Mapmeisters Podcast #27

Episode Summary

Dirk van Raalte is onze gast in Mapmeisters Podcast #27. Dirk werd verliefd op Gran Canaria, kocht daar een fiets en vertelt nu over zijn fietservaringen met 'business leaders' op dit prachtige wielereiland.

Episode Notes

Mapmeisters Podcast Aflevering 27

'Alleen ben je sterker, samen ga je harder', dat is een van de wijze lessen van Dirk van Raalte uit zijn wielertochten met managers op Gran Canaria. Dirk vertelt over zijn liefde voor de fiets, die overigens begon met hardlopen. Hoe zit dat precies? Hoe kwam hij terecht op dat heerlijke fietseiland en waarom moeten we daar eigenlijk allemaal een keertje heen?

Merijn ging verder met zijn Veloviewer-tegelverzameling, dit keer met fiets, kano en supboard in de Biesbosch.

Wat kwamen tegen op Strava: iemand die 700km rondjes heeft gefietst over het Máxima-lint in Utrecht. Wie helpt ons zoeken naar deze fietser?

Wil je zelf een keer fietsen met Dirk op Gran Canaria, kijk dan op www.koersverleggendleiderschap.nl. Of zoals Dirk het zelf omschrijft: de combinatie van werken (reflectie), ontwikkelen (internationale topdocenten) en bewegen (racefiets) op het eiland van de eeuwige lente: Gran Canaria.

Meer weten over Mapmeisters? Tips?
Mail ons via info@mapmeisters.com. Kijk en luister op www.mapmeisters.com en https://www.instagram.com/mapmeisters/?hl=nl